Kontakt

Välkommen att kontakta oss när det gäller alla frågor som har med fastigheterna samt deras förvaltning och underhåll att göra. Vill du komma i kontakt med någon verksamhet i de olika fastigheterna, rekommenderar vi dig att söka kontaktinformation på respektive fastighets egen hemsida.


Felanmälan

Vi är flexibla och åtgärdar fel så snabbt som det är möjligt för att minimera störningar för våra hyresgäster, användare och samarbetspartners. Varje felanmälan registreras i vårt ärendesystem och skickas vidare till berörd servicetekniker. Som hyresgäst kan du när som helst via internet följa dina ärenden och få besked om när du får hjälp.

Gör din felanmälan här.

Vi ber dig i första hand göra din felanmälan via länken ovan. Men vid akuta fel, är du självklart välkommen att ringa vårt journummer 011-21 09 20. Journumret är bemannat dygnet runt men ringer du utan-för kontorstid, dvs före kl 8 och efter kl 17 på vardagar samt under helger, kopplas du till vår externa jourtjänst. Har du glömt eller saknar inloggningsuppgifter till felanmälan kontaktar du din fastighetsförvaltare.
 

Fastighetsförvaltare

Bolagets fastighetsförvaltning hanteras av vårt moderbolag Norrevo Fastigheter AB.
 
Malin Eklöf
Telefon: 011-15 12 91
E-post: malin.eklof@norrevo.se
 
Postadress:
Samhälls- & Eventfastigheter i Norrköping AB
601 81 Norrköping
 
Besöksadress:

Norra Promenaden 100, Norrköping
 
Telefon: 011-21 09 90
E-post: samhalls-eventfastigheter@norrkoping.se